Sider

lørdag den 11. december 2010

Hero Arts 2011 Debut Release Party

Wooo Hooo - idag blev nogle af de nye stempler taget i brug til mit første Release arrangement! Sikke en skøn dag i selskab med herlige & kreative kvinder. Min dejlige mand sørgede som sidste år for lækre sandwiches - og selvfølgelige fik vi lidt boblevand til fejring af dagen!
Jeg fik ikke taget så mange billeder - men i år tog jeg lige et snapshot af de flotte kort, der blev lavet. Hero Arts havde lavet nogle fine plancher og inspirationskit med fine vejledninger - så der blev rigtig kreeret! Nogle fik lavet mere end andre ;) ;)Dette er et Hero Arts design som jeg lavede en smule om.... Men lækkert tonet baggrundsstempling - med hero arts shadow ink soft sand + chalk ink latte! Baggrundstempler er Daisy Outline Pattern og Silhouetterne er et sæt, der hedder 3 Silhouettes!


Allerede da jeg så Musical Walk første gang - var jeg sikker på at det var et must have stempel!! Og da Lisa Spangler fra Hero Arts satte det sammen med det flotte baggrundsstempel var jeg solgt!!  Jeg er nu ikke så sikker på mit valg af tekststempel (noget som Jan også bemærkede ! Jo jo - han er jo alligevel lidt interesseret og har en mening - dejligt, ikke? )


Den flotte blomst fik jeg af Annitta!  Baggrunden er stemplet med hero arts shadow ink soft blossom på Hero Arts papir.


Jeg ved godt hvad jeg skal lave i aften!!! ;) 
Næste Release arrangement er på Onsdag,  hvor jeg holder Åbent hus kl. 18 - 22. 
Kig forbi og se de nye stempler!

Kommer du forbi Webshoppen er der idag special tilbud på de nye stempler - -10%!!!9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor blev der lavet flotte kort! Suk... jeg ville godt have været med!
Jeg har ventet hele dagen på, at de kom i webshoppen og nu har jeg været forbi, så jeg kunne få del i de nye lækre stempler ; )
God kreativ aften, hvis du altså får tid. ; )
Jeg tænker, at der sikkert ligger er par ordre eller to der skal pakkes ; )

Hellemor sagde ...

Hej Pia.
Hvor har jeg sendt jer mange venlige tanker idag og var meget ked at at jeg ikke kunne deltage, men det helt har stået i 18 års fødselsdags tegn. Har lige været en vej af din dejlige butik;0)

Det er nogle flotte kort du/I har lavet. Glæder mig til at se alle de nye stempler, når du får fyldt op i butikken igen.

God weekend.

Helle Sahl sagde ...

Tak for en dejlig dag med inspiration, shopping, dejlig mad serveret på det smukke julestel, godt selskab og jeg kan jo blive ved :o)

madamtridse sagde ...

EJ sikke mange flotte kort I fik lavet. Men kan man andet, med de lækre stempler du har fået hjem. :) Ville ønske at jeg kunne ha' være forbi idag, desværre er det lidt for langt.
Du må ha' en rigtig dejlig weekend.
Knus

Alice Wertz sagde ...

beautiful sample cards, Pia! wow!

Jette / ma11edina sagde ...

Så mange skønne og smukke kort...ih, hvor ville jeg gerne have deltaget :)) Men så besøgte jeg webshoppen i stedet for hehe :D
Kan se på kortene, at der er endnu et par must-haves... nogle af stemplerne ville jeg lige se i brug...og det har jeg så nu!
God søndag ;))

Annitta Vith sagde ...

Mange tak for en dejlig lørdag i godt selskab, med skønne sandwicher, Pecan Pie og et fantastisk udvalg af nye stempler. Jeg havde allerede fundet et par favoritter på bloghoppet dagen før men det var meget svært at begrænse sig med alle de nye ideer man jo hurtigt fik.
Vi ses næste år!

Lin sagde ...

Oh, you lucky lady, such gorgeous cards! Loving that big background fabric stamp.......and the silhouettes.

Nancy sagde ...

loving your cards with the new stamps...they are all so versatile. can't wait to play with all of them too!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails