Sider

søndag den 29. august 2010

Efterårsfarver

Jeg elsker efteråret og dets farver. Jeg har en teori om at det er fordi, at det er den årstid, hvor jeg blev født. Men jeg glæder mig virkelig til at lave skønne efterårsbuketter, til at samle frø i haven (jeg er startet) og til græskartiden :-)
I love the autumn and its colors! I have a theory that it is because this is the season in which I was born. But I really am looking forward to making lovely autumn flower arrangements, to gather seeds in the garden (I've already started) and to when the pumkins start showing up :-)

I am not sure if I like how this design turned out - but I had the stamped die cut already and I thought I would use it for something...


Hero Arts Stamps: Bold Pumpkin,  Designer Woodgrain, Season of Giving, Real Leaves.
Inks: Distress inks wild honey, Walnut Stain, Hero Arts shadow ink soft sand.
Papers: Bazzil cs, Hero Arts layering paper.
Other: Seam binding dyed with wild honey distress inks, Tim Holtz Alternations die.

Rigtig god søndag til jer alle!
Happy Sunday to all of you! 

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Lækkert kort i dejlige efterårsfarver. Jeg elsker også efteråret, for dets farver.( Også selv om jeg er et vinterbarn ; ) )
Fortsat god søndag.

madamtridse sagde ...

Waouw nogle flotte efterårskort du har lavet. Jeg er også vild med efteråret og farverne.
Sikke en masse skønne billeder fra jeres ferie. Det er bare et utrolig smukt område I har været i. Har været der for maaaange år siden. Der ville jeg gerne tilbage til.:)Elske Italien.:)
Du må ha' en rigtig skøn søndag.
Knus

Linda sagde ...

Der er ikke noget så skønt som efteråret, alle de ting der skal samles til forråd og alle farverne. Og jeg er født i maj ha ha.... Et skønt kort hvor man rigtig kan fornemme stemning af efterår :0)

Hellemor sagde ...

Det er et rigtig flot efterårskort. Det er en god effekt med Designer woodgrain stemplet på græskarerne. Efterårsfarverne er ikke mine foretrukne farver, så det må være fordi jeg er sommer "barn".

Joan sagde ...

Dejligt efterårskort. Jeg er også mest til efterårsfarver, de "visne" og afdæmpede farver. Er hvert efterår vildt imponeret af det farvespil der er i naturen.

Alice Wertz sagde ...

lovely autumn card, Pia! love the warm colors and the design!! =)

Helle Sahl sagde ...

Jeg synes det er et virkelig lækkert og anderledes kort du har lavet. Smukt smukt smukt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails