Sider

søndag den 2. maj 2010

Konfirmationstid (kort + LO)

Denne weekend står i konfirmationens tegn. Hele 3 af slagsen - I fredags var vi til den dejligste fest på Hotel Hvide Hus, hvor vores kære Mille og Ditte's fest blev holdt. De er børn af gode venner og vi har kendt dem altid. Det var en stor dag!!! 

Først Mille's kort. Dette er mit første såkaldte hybrid kort - dvs. et kort lavet med digitale stempler og almindelige stempeltryk. Jeg synes at kjolen var sådan lidt konfirmationsagtig og teksten er blot printet - altsammen på Hero Hues papir. Baggrundens sarte mønster er stemplet med den flotte Dogwood blomst fra sættet "Antique Flower Engravings".
(den der krøllede 100 lap er altså kun for eksemplet's skyld )

 

Og når så pengene er lagt i en kuvert ser kortet jo stadig pænt ud :-), da sløjfen er den del af kjolen.  Jeg har brugt glossy accents til prikkerne og knapperne.

 

Materialer: 
  Hero Arts Antique Flower Engravings, Hero Arts Digikit Wedded Bliss, Hero Arts Hues papir (eggshell og Aubergine), Ukendt bånd (fra USA), Ranger distress ink Milled Lavender, EK success Punch.

Til begge piger havde jeg lavet et 8 x 8" album med billeder fra de sidste 13 år. Ja - det er rigtigt nok - jeg har lavet layouts!!! :-) Her er et fra Milles 2 års dag. 

Jeg har brugt et mix af papirer fra Cosmo Cricket, Crate Paper, My Mind's Eye og Bo Bunny. Dejligt at få brugt noget af det papir som jeg har "hoardet" i så lang tid! De stemplede bier er fra "Be Happy" sættet.


Og her lidt detaljer - jeg har brugt tulipanerne fra samme sæt "Antique Flower Engravings" - blot stemplet på Bo Bunny Papir, der matcher i farverne til layoutet.

 

Selvom det har været et stort arbejde at lave 2 albums så har det været en sjov process og jeg har helt sikkert meget at lære om scrapbooking - men jeg har nydt at få brugt mine materialer (især mønsterpapirerne). 2 sider har jeg gemt til billeder fra selve dagen, dem skal jeg snart igang med ... Men mon ikke at der sniger sig et par layouts mere frem på bloggen her.


8 kommentarer:

Netti sagde ...

Jamen Pia har du lavet layouts? :) Det troede jeg ikke du ville. Men hvor er det flot lavet. Det kan du sagtens gøre noget mere i.
Superflot hybridkort du har lavet og sikke en god idé med pengesedlen foran på kortet.

Hellemor sagde ...

Hold da op Pia. Første et digital kort og så layouts, du har da rigtig være ude i nye projekter. Og som altid er resultatet super flot. Pigerne kunne da kun blive glade for deres album. Det er en virkelig dejlig gave.

aka sagde ...

Utrolig sødt konfirmationskort. Og rigtig smart ide med pengesedlen der er bundet fast.

Flot Lo, og god ide med at stemple tulipaner på match-papir. Resultatet er da blevet sødt.

lam sagde ...

Sikken et skønt konfirmationskort....er det kjolen der er digital stempel?
mange scrapper er begyndt som kortmager, så vendt du bare og se ;O)

Karina sagde ...

Jeg er vild med det konfirmationskort. Det er så elegant og sød ide at der kan sidde penge i sløjfen. Flot layout også.

madamtridse sagde ...

Waouw et flot konfirmationskort. En super god ide at sætte pengene i sløjfen.:)
Det LO er for lækkert, skønne farver og detaljer.:)
Du må ha' en rigtig god uge.
Knus

Fru Larsen sagde ...

Meget elegant og flot kort!

Alice Wertz sagde ...

very elegant wedding card and the layout is so fun!! love them both!! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails