Sider

søndag den 9. maj 2010

Et lille cirkelkort

Baggrunden til dette kort er også lavet med KISSING teknikken - hvilket ganske kort betyder at man stempler 2 stempler med hinanden inden man laver sit stempelaftryk.

Her har jeg sværtet Floral Background med en meget lys "seafoam" farve og stemplet med woodgrain ovenpå. Denne lyse turkisfarve blev bestemmende for resten af kortet - så jeg har indfarvet bånd og blomster med copics. Sommerfuglen er stemplet med guld sværtet og farvelagt med voksblyanter.

Materialer: Hero Arts Designer Woodgrain (kommer snart igen), Hero Arts Floral Brocade (kommer snart igen), Hero Arts Birthday Sayings, Hero Arts  Special Edition: Together (kommer snart igen),Hero Hues Latte & Eggshell papir, Hero Arts hvide blomster (indfarvet med Copics), Silkebånd fra Creative Impressions,Spellbinders dies.

 

SPØRGSMÅL til teknikker eller andet?

I venstre sidebar har jeg oprettet en spørge formular. Du er velkommen til at bruge den hvis du har spørgsmål til noget som du har set på min blog, en teknik eller noget helt andet. Svarene bliver gemt så alle kan se og måske også få fornøjelse af dem. 

Rigtig god søndag til alle jer som kigger forbi!6 kommentarer:

Grete sagde ...

Kan se at du også er kreativ idag, skønt... Igen et super flot kort fra din hånd, den teknik du omtaler har jeg da ikke hørt om før, men det lyder spændende, og kan se at det giver en "fed" effekt.
Flot sommerfugl.
Knus Grete

Jette / ma11edina sagde ...

Super sødt og elegant kort!! Jeg glædet mig enormt til Skaga Scrap....og til workshoppen....og endnu mere, nu da jeg ser dette kort :)
Fortsat god søndag ;)

Karina sagde ...

Det ser kanongodt ud med det kys ; )

Hellemor sagde ...

Igen et smukt kort. Kysset giver et elegant motiv. Tyrkis og karft er bare så flotte farver sammen.

Hvor er det en god ide med "spørge Hjørnet". Godt tænkt.

Helle Kjul sagde ...

Super sødt kort - de farver er vild flotte sammen:)

Alice Wertz sagde ...

beautiful soft colors! wonderful card, Pia!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails