Sider

søndag den 7. marts 2010

Nu forstår jeg...

... hvorfor alle har talt så godt om Scrap i det Jyske! Det var dog den mest fantastiske dag i skønne omgivelser!

Selvom snestormen voldte os en hel del problemer på vej til Ejsing... der var jo små udfordringer undervejs - så som tilsneede byskilte, snefygning og som følge heraf et par omkørsler... så fandt vi endelig frem til Ejsing Hallen - som var indhyllet i nysne! Yay!

En masse nysne er ikke lige det man har brug for, når bilerne skal aflæsses og der skal slæbes varer ind. Super skønt at Sabinas mand + venner var så søde at hjælpe os med at få alle kasser i tørvejr, så vi kunne begynde at sætte standen op. Tak for det!

KÆMPE tak til Sanne for din uvurderlige hjælp med ALT!

Tusind tak til Birgit for hjælp med transport, opbygning af standen og ikke mindst super overnatning. Tusind tak til Betina som hjalp os bag disken i den første hektiske tid :-)

Lige før dørene gik op - tog jeg et par billeder af standen - desværre fik jeg ikke taget flere i løbet af dagen. Jeg glemte det simpelthen - der var for meget at se til :-)Min bedste veninde og yndige assistent Sanne klar til at tage imod :-)


Denne pink designer taske blev udtrukket på lodder som blev uddelt på standen! Vi besluttede at udtrække en trøstepræmie udover denne - og man tror at det er løgn - MEN samme person (heldige Ingelise) vandt begge præmier!!Tusind tak til alle som kiggede forbi.

7 kommentarer:

Grete sagde ...

Flot stand, bliver da bare mere og mere ærgerlig over ikke at ha' været med der ude i Ejsing. :-D nej-nej, jeg har det ok, det var en beslutning jeg selv havde taget, og har det fint med det - griner.
GLÆDER MIG HELT VILDT TIL NÆSTE WEEKEND
Knus Grete

Alice Wertz sagde ...

really nice display! so happy to know that you and Sanne had a great time at the convention! =)

mette wad sagde ...

Hej Pia.
Ja det var bare så hyggeligt og så skønt at se dig og Sanne igen.
Rigtig flot bod i havde stillet op og selvfølgelig som altid, med de lækreste ting.
Og hold da op i havde været på arbejde fredag, godt i nåede det hele og det ikke skulle aflyses:-)

trinebach85 sagde ...

Hej Pia.

Og mange tak for en rigtig god dag. Som altid havde du rigtig mange ting jeg ikke kunne leve uden. Jeg fik modsat så mange andre gange lavet lidt, jeg fik startet på en minialbum med det fine papir fra BoBunny, jeg er helt pjattet med det.

Trine

Joan sagde ...

Hej Pia
Tak for sidst, det var rigtig hyggeligt at hilse "rigtigt" på dig.
Du er et dyrt bekendtskab, men pyt, har fået en masse skønne ting med hjem :)

Hellemor sagde ...

Hej Pia.

Åh, hvor får jeg abstinenser, når jeg ser din butik. Det er næsten ikke til at holde ud.
Du har godt nok været flittig med at få lavet kort med de forskellige stempler. Det er rigtig godt ud. Mon ikke de kommer på bloggen, når du får noget luft i kalenderen.

Jette / ma11edina sagde ...

Hej Pia.
Dejligt at se dig igen..igen.. hihi..det har været lidt ofte på det sidste..og dyrt!! Men ih, hvor jeg elsker alle mine indkøb! Super flot, lækker og indbydende stand i havde stillet op, det gav jo kun endnu mere appetit.
Vi ses på lørdag igen, og jeg glæder mig allerede :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails