Sider

søndag den 20. december 2009

Hero Arts 2010 Release

Igår var der Hero Arts 2010 Preview Release Event hos mig! Hero Arts lancerer deres nye 2010 katalog og jeg havde som mange andre forhandlere fået tilbuddet om at være først med et lækkert udvalg af de fede nye designs. Lige på et hængende hår (pga snevejret) kom der 4 kasser hjem fra USA og hvor var det spændende at pakke dem op! Lige som juleaften!

Det var en hyggelig dag i festlig selskab af søde og talentfulde scrappere & kortmagere, som havde trodset juletravlheden og fandt tid til at fejre det nye katalog & lækre designs med mig.

Tusind tak til jer alle som var med til at gøre denne dag til noget særligt. Og ikke mindst til min søde Jan som lavede lækre sandwich og pecan pie til os tøser.


13 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Ja, jeg må sige endnu engang tak for en FANTASTISK dag. Sikke en fest. Bestemt også et tak til Jan for servering af lækker mad og drikke.

Hellemor sagde ...

Hej Pia

Mange tak for sidst. Sikke en dejlig hyggelig dag. Det er en oplevelse af de store. Jeg er så glad for minge nye stempler og efter jeg har været kataloget igennem kan jeg godt se at der er opstået endnu flere behov. Jeg har leget lidt med stemplerne, men skulle desværre i byen så det blev ikke til så meget.
Vil du hilse Jan at sige tak for en lækre forplejning. Hvor er han dygtig.

Kærlig hilsen
Helle

angely sagde ...

Nu kommer jeg helt sikkert snart op og kigger til dig og rører ved alle stemplerne. Jeg har i dag fået et skønt Heroarts stempel i adventsgave.
Rigtig mange julehilsner
Heidi

Tanja sagde ...

Hvor ser det ud til at have været en rigtig hyggelig dag sammen med nogle dygtige scrappeQuinder... :o)
Scrapknuzz Tanja

donna mikasa sagde ...

Oh, looks like it was a successful release party! So happy for you and your customers! Happy Holidays, Pia!

Dwita sagde ...

Pia, I enlarged the photos and saw how happy you all in this event. Happy Holidays to you and yours, Pia...

Karina sagde ...

Det ser sørme hyggeligt ud. Ærgeligt at jeg ikke lige kunne komme forbi!!!
Jeg har set resultaterne rundt omkring på bloggene... Lækre stempler!!!

Anette H sagde ...

Fantastisk, Pia! Jeg skulle så gjerne ha vært med på dette, men kanskje en annen gang?
Klem, Anette :o)

Annitta Vith sagde ...

Og også mange tak for en dejlig dag og god forplejning herfra. Kataloget er blevet læst mange gange allerede og jeg var også på bloghop igår. Der er jo uanede muligheder med alle de nye stempler og der er da også en hel del af de gamle stempler der stadig er på indkøbssedlen.
Glædelig Jul og Godt Nytår til Potter, Fiona, Jan og Dig!

Grete sagde ...

Ja også lige en lille hilsen fra mig, med tak for en rigtig dag, og iiihhhh hvor jeg glæder mig til at komme igang med at "lege", og som du nok kunne se, så var der da lige et par farver jeg manglede, dejligt du er så hurtig til at sende pakker ud, nu håber jeg så bare at posten kommer her inden jul. :-) :-) :-)

Glædelig jul til dig, Jan og Jeres dejlige katte.

Karina sagde ...

Kære Pia.
God jul til dig og familien.
Hilsen Karina

Tiffany sagde ...

Hi Pia! Just wanted to let you know that I've so enjoyed looking at all of your creations for the past few months!! I get so excited everytime I see your projects thru flickr...hoping this will come thru to your blog in English. I so loved your preview party photos too, wow! You throw awesome parties! ;) Have a lovely holiday and big hugs to you!

mette wad sagde ...

Hvor ser det hyggelig ud, og ved at det var det også. Hører at du rigtig havde kræset om dem alle :-) Og glæder mig rigtig meget til at se alt det nye..

Rigtig glædelig jul til dig og din familie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails