Sider

søndag den 2. december 2012

Glædelig 1. søndag i Advent & tak for sidst!

Een af de ting, der kickstartede min interesse for scrapbooking & kortlavning i sin tid var netop det at lave sine egne til-og fra kort og tags m.m. Og selvom vi har nok så mange materiale til rådighed og sometider kan bruge meget tid på et enkelt kort - så elsker jeg at vende tilbage til det simple. Netop sådan noget her - små tags til en personlig og hjemmelavet gave fra ens eget køkken (småkager, konfekt eller andet her til jul).

Jeg har punchet en masse cirkler ud og stemplet bagpå med hero arts shadow inks (royal red, cup o joe, forever green) med et ældre hero arts stempel (jeg kan ikke huske hvad det hedder) - og på den anden side det meget passende Unity Stamp My Kitchen to Yours .


Super nemt....

 Og anvendeligt til små spiselige gaver.

Til SAM i forrige weekend var jeg sammen med begge DT medlemmer da Anette havde taget den lange tur fra Norge med sin veninde Hilde. Det var super hyggeligt.

Anette sad om søndagen og lavede nogle tags til julegaver - lige i min smag !! Så her er en tro kopi af dem - stemplet på det lækre cardshoppe papir fra bazzil som er lige en anelse tykkere end det andet smoothies karton og derfor gør disse tags næsten helt letterpress agtige. Elsker det simple.

Tak for den idé Anette!!!


Her på en gave.. (skåret tag'et i v).


Og her tags'ene på vej til at blive pakket ind - måske også til en værtindegave.


Og til alle jer der deltog på SAM og kiggede forbi - tusind tak for sidst! Tusind tak for hjælpen til Jan, Anette & Karina. Det var så fedt at vi alle var samlet!  Se så glade vi var! Tak for en dejlig stemning og nogle gode dage!God 1. søndag i Advent!

5 kommentarer:

Anette sagde ...

Takk for sist til dere alle, det var virkelig super hyggelig!

nedergaard sagde ...

Super smukke tags i flot design. Tak for sidst hjemme hos dig... det var så hyggeligt. Og super gode sandwich:-))

Jette / ma11edina sagde ...

Super smukt og elegant :-)). Jeg er godt med, med julekortene, så de små tags er jo oplagte til-og-fra kort :-). Er så ærgerlig over at måtte sælge mit kursus hos dig, men satser helt klart på at du gentager succesen ;-). Knus

Fru terp sagde ...

Så fine tags. Elsker de ting I laver på bloggen og så er i også fantastiske at besøge på Sam. Næste gang må jeg have mere tid. God december til jer alle 5.

Charlie sagde ...

Altid dejligt at besøge dig både når du og Jan m.fl. er på messe og her på bloggen. =0) Ja I ser glade ud - OSH har også haft et foto af en glad Jan fornyligt =0). God 2. søndag i advent. GOD ide som jeg må afprøve når jeg når til til og fra kort produktionen. (sikke da en mærkelig sætning det blev)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails