Sider

søndag den 26. august 2012

Circus Spectacular!!

I søndags havde jeg besøg af en rigtig sød scrap pige fra Sjælland og det tvang mig til at få ryddet op i scrapværelset (det kunne jo ikke se sådan ud med fint besøg!) - noget som havde pint mig længe og afholdt mig fra at komme igang igen med det kreative ;) Ugen har været hektisk, så først i går aftes fik jeg tid til at lege lidt med det helt fantastiske sæt fra MFT designet af Lisa Johnson "Circus Spectacular".

Det kan godt være at man tænker at det er mange penge for et sæt - men man får virkelig noget for pengene - der er bare så mange lækre detaljer ved det sæt og små søde mini stempler, der kan sættes sammen på masse af måder.

Jeg skal lige igang igen efter sommeren - så resultatet blev også lidt derefter, synes jeg ;)

Her på det første kort har jeg lavet en baggrund tone-i-tone med circus teltet - elefanten fra sættet er nok mit yndlings - men så søde dyrene er - fyldige stempelaftryk med en antydning af tekst i siden - lækkert!!


Kraft kommer jeg aldrig uden om ;)
Jeg har brugt hero arts shadow inks - de er så perfekte til fyldige stempelaftryk. Har du iøvrigt set de nye farver?


Se iøvrigt et par bogmærker på min egen blog, hvor jeg også har brugt stempler fra sættet!Rigtig god søndag !

3 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Super fine kort med disse søde stempler

Carolina sagde ...

Rigtig flotte kort du har lavet med stemplerne :-)

Charlie sagde ...

Om så Dr. Margrethe skulle komme her forbi lige pt så RÅRODER mit scrapværelse og OSH værelset ligeså. =0( Måske jeg skulle invitere en sød stempelpige fra Jylland forbi til efteråret (hint hint) og se om det kunne hjælpe på kaos. =0) Søde cirkus kort. Knus Charlie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails