Sider

tirsdag den 10. juli 2012

Airplane Greetings

... hedder et af de nye sæts fra MFT.  Det kunne jeg ikke stå for og så er der endda en masse fede tekststempler i sættet og fine stempler til at "pynte" flyveren med.

I søndags var der helt utroligt vindstille her på Skovbakken, så jeg satte mig udenfor på terassen, mens Jan så Tour de France. Skønt at være kreativ igen!

Jeg har stemplet på kraft papir - synes at de røde og blå farver passer så godt til kraft og så har kanterne fået lidt walnut stain distress ink. Papiret med tekst er fra October Afternoon.


Stjernerne i sættet kan sagtens bruges alene ;)


Jeg har stemplet på rester af kraft papir og punchet cirkler ud bagefter. Nogle af dem er sat på med 3d puder for at skabe lidt ekstra 3d effekt. Banneret er iøvrigt også fra MFT sættet med Airplane Greetings.3 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Så cute de er.

Dorte sagde ...

Den er da total sej den flyver og det er rigtigt at farverne passer fantastisk til craft papiret. Der må være stille efter i har haft musik i baghaven nogle dage - er lidt misundelig på at du hørte Rasmus Seebach på terassen. Glæder mig til at høre nyt om dit nyeste projekt ;-)

Charlie sagde ...

Hvor ER de lækre - IKKE lokke nu!! =0) Det var også en kanonfin søndag herovre hos os. Knus herfra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails