Sider

lørdag den 19. februar 2011

Annoncering af 2. Design Team medlem

Det er en STOR fornøjelse at kunne præsentere mit 2. DT medlem.


Selvfølgelig vil jeg vove at skrive - Sanne har jo næsten været med fra starten siden jeg introducerede hende for stempelverdenen ;) Mange af jer har mødt Sanne på messer rundt omkring i landet, hvor hun har været "min yndige assistent" (hendes egen valgte titel)  - nu kan hun føje endnu en officiel titel til ;) Som mange af jer måske ved, så har vi kendt hinanden i mere end 25 år!!

Her fortæller Sanne lidt om sig selv:

"Jeg er 44 somre og bosat i Hellerup sammen med min mand Ole og vores datter Nina på 14 og vores søn Nikolaj på 17. Jeg er ansat som studiesekretær på Pædagoguddannelsen Frøbel på Frederiksberg, hvor jeg primært planlægger eksamen og er sekretær for den internationale linie.

Jeg har i rigtig mange år lavet mine egne kort i alle mulige afskygninger, men for et par år siden præsenterede Pia mig for Hero Arts stempler, og siden da har jeg været bidt af en gal "stamper". Jeg laver fortrinsvis kort og tags. Min stil er enkel og jeg elsker at kombinere flere forskellige stempelsæt på samme projekt.  Jeg glæder mig til samme med resten af designteamet at kunne være med til at inspirere jer til at bruge de mange spændende produkter fra Kreative Fornemmelser."

Og I skal da ikke snydes for et dejligt kort fra Sanne. Er det ikke fint? Perfekt feminint fødselsdagskort! Sanne & jeg er iøvrigt begge MEGET begejstret for Kraft papir. Men det har I nok bemærket ;))
 

Velkommen til, Sanne!!

Gad vide hvor mange af jer gættede på Sanne? ;)) 

9 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Er der præmie for at gætte rigtig på alle fire? For så vil jeg da lige sende dig en mail ;o)

Tillykke til jer begge. Selvfølgelig er Sanne, den yndige assistent, en del af teamet. Sådan skal det være :o)Glæder mig til stadig at blive inspireret af Sannes smukke kort.

lam sagde ...

TILLYKKE til Sanne, den havde jeg næsten regnet ud. Jeg var dog ikke klar over, at hun endnu ikke havde titlen, for det troede jeg. Hun er jo altid med og laver fantastisk flotte kort, så det ville være helt forket, hvis hun ikke var at finde på dit team.

Heidi sagde ...

Stort tillykke og jaaaaaaaaaa hvad er DT uden den yndige assistent - super dejligt for Jer begge og glæder mig til at følge Jer

Knus

Jette / ma11edina sagde ...

For mig var Sanna i hvert fald en selvfølge...og indtil videre har mine "gæt" været meget gode hehe...Stort tillykke til Sanne, og til dig og dit team, Pia!! I laver alle nogle fede kort, og der er altid masser af skøn inspiration at hente. Glæder mig som altid til endnu mere stamping fra de damer :D))

Karina Beck sagde ...

Selvfølgelig er Sanne selvskreven, med hendes flotte kort.
Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer.

Sofie sagde ...

Griner... Ja det havde jeg ikke gættet, for jeg havde også altid Sanne som selvskreven. ¨Så mine 2 gæt holdte ikke helt stik:0)
Men et KÆMPE tillykke Sanne, du laver skøøønne kort og altid en fornøjelse og følge med i hvad du sysler med.

Marie / Legojenta sagde ...

Det var ikke noen stor overraskelse at Sanne ble medlem av DT, nei =) Jeg er sikker på at hun kommer til å være fantastisk!

madamtridse sagde ...

Ja Sanne havde jeg også tænkt på. Så har jeg ramt rigtig 2 gange.:O)Tillykke at du også har fået Sanne som DT'et. Glæder mig til at se fler skønne kort fra Sanne
Knus

LindaS sagde ...

Tillykke Sanne med din velfortjente plads på teamet. Super kort. Er vild med det cirkel vindue.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails