Sider

fredag den 10. september 2010

Birthday Giveaway

Jeg har længe haft en giveaway i tankerne  - og der er meget at fejre - flere end 100 followers og mere end 50000 besøg på bloggen OG idag er det min fødselsdag. Derfor har jeg denne giveaway - læg en kommentar på min blog (på dette indlæg) og INDEN 24.09.10 så trækker jeg lod om nedenstående - alle kan deltage også international!!

I have wanted to do a giveaway for a long time - so much to celebrate - more than 100 followers of my blog & 50000 visits and today is my birthday!! Therefore leave a comment on this post BEFORE September 24th, then I will draw the lucky winner - everybody can join - also international!Ja idag er det min fødselsdag og jeg har taget fri og rigtig hygget mig. 
Se lige den dejlige buket der stod på bordet imorges, da jeg kom ned til morgenmaden :-) (Potter ville gerne være med på billedet)

Yes, today is my birthday and I have taken the day off and so far it has been great! Just look at this lovely bouquet of flowers which I found on the breakfast table - from my DH Jan :-) (Potter wanted to be on the pic, too)


og disse 2 flotte kort, som jeg har fået af Anette fra Norge og Karina fra Danmark :-)
Billedet er blevet lidt lyst - og gengiver ikke helt hvor FANTASTISKE de er! Det varmer bare at få sådan et hjemmelavet kort! Føler mig så privilligeret at have mødt så skønne mennesker gennem denne hobby!

... and these 2 gorgeous cards, received from Anette from Norway and Karina from Denmark :)
The photo came out a bit lighter - and does not even justify how lovely these cards are IRL. It warms op my heart to receive a homemade card.  I am so lucky to get to know wonderful people through this hobby65 kommentarer:

Joan sagde ...

Hej Pia.
Kæmpe STORT TILLYKKE med fødselsdagen. Tak for det perfekte scrappe-vejr :)
Kan godt forstå du har mange besøgende på din blog.
Fortsat god dag og god weekend :)

Sabrina Krighaar sagde ...

Tillykke med dagen :-D
Du viser godt nok mange lækre ting, candy, kat, blomster og kort.

frk-humlebi sagde ...

Kære Pia. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Håber du får en dejlig dag med din mand og jeres smukke fur-kids. Og hvor er det flot at du har så mange følgere og besøg, men du er også utrolig dygtig så selvfølgelig er vi mange der kigger forbi :)

martina's kaartjes sagde ...

Happy birthday !!! and eh.... great candy ! Love to win all this great goodies !!! I will put you right away in my sidebar !
Have fun,
greetings, martina
x

jane sagde ...

Hjerteligt tillykke med fødselsdagen.. Dejligt at se at du har haft en fantastisk dag.. og hvor er det en dejlig give-away du har sat sammen..

10na sagde ...

Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Smuk smuk buket og sød sød kat. Lækker lækker blogcandy.
KH 10na

mariala sagde ...

Hjertligt tillykke med dagen, håber du fortsat har haft en dejlig dag. Glæder mig til at se mere på din blog fremover :)

Dotty Jo sagde ...

Many happy returns Pia! Hope you are having a lovely day. Your blog candy looks yummy so a big thank you for the chance to win. I posted your September CCC card today and hopefully it will be with you soon, Big hugs, Jo x

mette v hvistendal sagde ...

tillykke med dagen, håber den har været god og ikke som vejret her i det jyske.

Thanni sagde ...

STORT TILLYKKE med føs'dagen! :)..håber din dag forsætter som den begyndte :)

Karina Beck sagde ...

Endnu engang tillykke med fødselsdagen. Men også tillykke med de mange følgere og besøg!
Jeg håber, at du får en god aften.

Lin sagde ...

Happy Birthday, Pia! Your flowers are lovely! I have a little giveaway going also, so come over and enter it!

Jackie sagde ...

Happy Birthday to you! I hope you have a wonderful day. The flowers are beautiful and your kitty is adorable. I love your work and although I am not an official "follower" I do follow your blog in my Google reader.

Anonym sagde ...

hjertelig tillykke med dagen, sikke en smuk buket i skønne farver.
glæder mig altid over at besøge din blog, den er så inspirerende og elsker dine kort. ha en fortsat go' dag...by the way... lækker candy som gerne må finde vej til min postkasse
Ann Katrine

Sofie sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen idag Pia! Hvor er det en dejlig buket og lækre kort... Og hold da op en gude skøn kat du har, det er da den mest lækre farve den har og ligner en man næsten er nødt til og kramme:0)

Jeanet Pedersen sagde ...

Kære Pia
Et stort tilylkke herfra, og sikken en skøn buket du har fået.Din blog candy er jo bare skøn, det burde jo være os som skulle forære dig en gave på denne skønne dag.

Henriette sagde ...

Du får lige en ekstra fødselsdagshilsen fra mig, her på bloggen. Jeg håber dagen blev lige som du ønskede?

Det er godt nok en smuk buket blomster du har fået, og sørme om du ikke igen viser en smuk kat frem! Sikke nogle flotte orange øjne han (?) har. Flotte kort du har modtaget.

Manasa sagde ...

Hi Pia...wishing u a very happy birthday :) Have a wonderful day and may god bless u with happiness and success :D

gretheB sagde ...

Tillykke med fødselsdagen - sikken en god ide for os andre at du vil give en gave på din fødselsdag. Der er virkelig nogle spændende ting, får lyst til at forstørre og kigge nærmere.....

Din succes er jo ikke kommet af sig selv, så tillykke med din succes og din fødselsdag

Hjørdis sagde ...

Hjertelig tillykke med fødselsdagen, - dejlige kort og blomster og en skøn missekat du har !
Jeg besøger ofte din blog og nyheder i butikken, - meget inspirerende. Håber du får en dejlig dag ! <3<3<3

Charlotte Ravn sagde ...

Stort tillykke både med fødselsdagen og med de mange besøg. Her er jo altid noget lækkert at kigge på og i dag er der jo også en lækker missekat! :)
knus fra Charlotte

Ayana Posadas sagde ...

Hope you have a super fabulous birthday!!! Thanks so much for the fun giveaway! Hope you enjoy your weekend! :)

Fru Larsen sagde ...

Uha, det var i sidste øjeblik: Tillykke med fødselsdagen! Det lyder dejligt med en fridag og blomster fra morgenstunden, jeg håber du har nydt dagen!
Jeg var lige inde og opdatere min ønskeseddel igår, så jeg håber snart at kunne kigge forbi igen for der var sørme mange ting jeg ikke kan leve uden :)

Netti sagde ...

Tillykke med fødselsdagen Pia!! Sikke da en skøn skøn buket du har fået..og wow en lækker kat :)

lam sagde ...

STORT TILLYKKE med fødselsdagen. En lækker buket og flotte kort du har modtaget og den præmie ville passe perfekt ind i min samling ;O)

small t sagde ...

Gratulerer så mye med din fødselsdag! :-)
Jeg er ofte inne og titter på alt det nydelige du lager.

Anne sagde ...

Well Happy Happy Birthday to you Pia- I hope you have a day full of fun and yummy treats! Your bouquet of flowers are gorgeous and your kitty is sooooo cute!

Hugs, Anne

CinnamonSally sagde ...

Hope you have a great Birthday Pia, lovely flowers from your Hubby. Enjoy your Day and the weekend.
Sallyx

Heidi sagde ...

Stort tillykke med dagen forleden og ikke mindst det store besøg´s tal - altid en stor fornøjelse at komme på besøg hos dig ;)

Rigtig god weekend knus

Hellemor sagde ...

Hej Pia. Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg håber at du havde en god dag og blev godt begavet. MUMS en SMUK buket. Jan har en god smag. Det er lige blomster efter min smag ikke alt for mange blomster og meget grønt.- ja og Potter er da heller ikke til at stå for.

Også et tillykke med det flotte antal faste læsere og og besøgende på din blog. Som fast læser kan jeg kun sige at det altid der dejligt og meget inspirerende at besøge din blog (og din butik;0). Det er en utrolig flot Giveaway du har lavet og den passer prefekt ind i min samlig af stempler.

Dorte sagde ...

Hej Pia
Stort tillykke med fødselsdagen. Sikke en flot buket du har fået. Dejligt med en fridag og lidt tid for sig selv, det kan man ikke få for meget af. Stort fødselsdagsknus

Anonym sagde ...

Stort tillykke med dagen og de mange faste læserer, det er også nogle super skønne ting du laver
Knus Ditte Holm

Anonym sagde ...

Et forsinket tillykke med din fødselsdag, og et stort tillykke med det flotte besøgstal.
Knus Louise Hougaard

Helle Åbyen sagde ...

Hej Pia.
Også et STORT tillykke med fødselsdagen, her fra Åbyen. Håber snart vi ses igen, måske til Skaga Scrap??
Knus Helle Åbyen

Benita sagde ...

Kære Pia. Tusind gange tillykke med fødselsdagen og alle de mange følgere. Tusind tak for dine fine kort og den kæmpe mængde inspiration du giver os.

TIllykke med det hele!

Dorthe/Dob sagde ...

Mange gange tillykke med fødselsdagen, de mange følger og besøg.
Super lækker blog candy :)

Heidi Ann sagde ...

Hej Pia.
Et forsinket men stort tillykke med fødselsdagen, håber du havde en rigtig god dag... Utrolig smuk buket du fik, dejlig start på dagen.. Og så kær din lille mis ser ud ved siden af... Og sidste men ikke mindst, wauuu en lækker blog candy...
Ha' en rigtig god søndag..

KH Heidi Ann

Pippa67 sagde ...

Hai Pia, a little late, but still congratulations. Hope you had a wonderfull day. But when you receive such nice flowers from your Jan, it must have been a really good day. And to win some goodies is allways great, but what i really like is, is the card you made. I still have your ACT ( remember the HA ACT swap) and it is a piece of art.

trinebach85 sagde ...

Hej Pia. Stort TILLYKKE med fødselsdagen den anden dag. Jeg kunne da rigtig godt bruge sådan et sæt. Jeg glæder mig til her sidst på måneden når der er scrap i Højslev, så kan jeg jo rigtig se om du har fået noget nyt jeg ikke kan leve uden..
Trine

nille_nielsen60 sagde ...

Hej Pia. Tillykke med fødselsdagen, og godt initiativ - håber du havde en fin dag. I morgen er jeg den heldige, og det ville da være dejligt at vinde en forsinket fødselsdagsgave med mange fine ting i.
VH Pernille

Malene Jacobsen sagde ...

Kære Pia
Hjertelig tillykke med din fødselsdag.
Og tillykke med de flotte "numre", DET ER BARE SÅ GODT GÅET.
Knus Malene

Silla sagde ...

Kære Pia ;)
Forsinket fødselsdagshilen... og stort tillykke med tallene, jeg tvivler ikke på at de bliver endnu større i løbet af kort tid.
Glæder mig til at se dig til
Dommerby scrap og tvivler ikke på at du har noget spændende med og forhåbentlig vil du lære os noget nyt, igen,igen,igen :):):)
Rigtig mange knus og kram herfra

Mio sagde ...

Lige et forsinket tillykke med fødselsdagen : ) hvor dejligt at stå op til en skøn buket blomster.

Cynthia Schelzig,Cynnie sagde ...

You are offering a wonderful giveaway..I hope I get lucky:) Have a wonderful evening.

HenrietteH sagde ...

Stort tillykke med dagen.. og den candy er da bare for lækker...

Heather Maria sagde ...

Pia, I hope you had a wonderful birthday! What a lovely start you had to your day with the beautiful bouquet from your hubby! Potter is so cute! Anette and Karina's cards are gorgeous!

Jette / ma11edina sagde ...

Hej Pia. Dejligt med en fødselsdag, helt som man kan ønske sig :)). Du har så fuldt fortjent det hele :) TILLYKKE. (Er altså også vild med Potter hehe)
Knus Jette

AnitaRex sagde ...

Happy Birthday Pia! Always so inspired by your creativity! May this year be an amazing one for you!

LindaS sagde ...

Waw - giver gaver væk i anledning af sin egen fødselsdag - hvilken herlig ting at gøre. Håber, at du havde en god dag. MVH LindaS

Gitte sagde ...

Jeg håber, at du havde en rigtig god dag med dine kære.

Sikke dog en lækker pakke...som vist kan glæde enhver stempelfreak.

Betina Olesen sagde ...

uha... her må jeg da vist hellere være med... Tillykke har jeg jo skrevet på FB, men et forsinket skal du du også have her. Men det var ikke meget du nævnte det i onsdags ...gg...

Knuz

Else Slipsager sagde ...

Tillykke med dagen - godt jeg huskede dig på Facebook. Og super lækker candy du har fundet på

Majsen sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen og alle de besøgende. Sikke en masse. Det er nogle meget fine ting du laver, de inspirere mig meget. Jeg glæder mig til at se din butik på convention.

Mvh. Maja

Camilla sagde ...

Tillykke med fødselsdagen (det er min på fredag) og med de mange besøg - dette er mit første kik på din side og jeg er betaget. Jeg har også lavet en lille indkøbsliste med ting jeg næsten ikke kan undvære fra din shop. Jeg håber at vinde og glæder mig til at kikke forbi i fremtiden.

birgit.jakobsen sagde ...

Hej Pia,
mange gode grunde til at fejre, du laver også bare nogle fede ting - fabulous - vil jeg nærmest sige:-) Dejligt du havde en hyggelig dag i fredags/lørdags! ;-)

Anonym sagde ...

Hej Pia
Dejlig blot du har med meget inspirerende sager - og dejlig butik :-)

hilsen Annette V.

Alice Wertz sagde ...

sorry that i missed your birthday, Pia. hope you had a wonderful day! =)

Kirsten sagde ...

Hej Pia

Stort tillykke med det hele :-) lækker candy du har fundet frem. En skam jeg ikke kommer til convention det er altid nogle lækre tilng du har med
knus Kirsten

Susanne Meltesen sagde ...

Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, de mange besøgende og læsere af din blog...

Jeg glæder mig i hvert fald til at kigge forbi din SÅ lækre butik til Convention... ;o)

Anonym sagde ...

Meget flotte ting du laver - og en spændende give away!
vh.
Lis

madamtridse sagde ...

Det var da en vældig lækker fødselsdagscandy du udlodder.:)
Var forbi din FB på dagen, men du får endnu et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen.:)HURRA.:)Jeg håber du har havde en rigtig dejlig dag.
Rigtig dejlig søndag
Knus

Curly sagde ...

Uhm.... det ser bare alt for lækkert ud.... Kæmpe stort tillykke herfra!!
Jeg er allerede igang med ønskelisten og en midlertidig bestilling inden convention. Tror mit scrapbudget ender hos dig... hehehe!!!

Anonym sagde ...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen.Det store besøgs tal taler jo for sig selv.Det er altid spændende at se hvad du har lavet.

Mette N

Suzanne C sagde ...

Happy Belated Birthday Pia! Lovely blog! I can't believe I haven't been over before.

Birgitte sagde ...

Hej
Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Håber du havde en god dag. Sikken flot buket du fik og forhåbentlig også mange gode gaver. Tillykke med det store antal besøgende på din blog. Må da hellere gøre mig til fast læser, så kjeg kan komme forbi lidt oftere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails