Sider

fredag den 18. juni 2010

Sommerfugle i pangfarver & et inspirationslink

Dette sommerfugle kort i pangfarver er inspireret af et lignede kort som jeg så i Hero Arts flickr gruppe. Kortet lavede jeg til min Masking workshop til Skagascrap.

Den midterste sommerfugl er maskeret med en post-it. Dvs jeg har stemplet sommerfuglen på en post-it (øverste oppe så jeg får noget af det klistrede område med på aftrykket). Dernæst klipper jeg den ud. Så har jeg min maske. Det aftryk, som jeg vil have i forgrunden, stempler jeg først - lægger min maske ovenpå (her den grønne) og stempler derefter de 2 andre sommerfugle. De ser nu ud som om de ligger bagved. Så er jeg klar til farvelægning - og voila...

 Stempler: Hero Arts Antique Engravings, Hero Arts Be Happy (tekst)
Sværte: Memento Tuxedo Black
Papir: Hero Hues Punch, Bazzill smoothies.
Andet: Copics, Ranger diamond stickes.
  
Mangler du inspiration til et bestemt stempelsæt du har købt eller et enkelt stempel - så prøv at gå til Hero Arts Flickr Forum og skriv nummeret på dit stempel ind i søgefeltet.
Det har jeg gjort her på dette link - til Antique Engravings - se lige alle de lækre kort der kommer frem til inspiration! Helt fantastisk forum, som jeg selv har været en del af siden oktober 2008! 

 

6 kommentarer:

mette wad sagde ...

Super lækre farver, elsker pang:-) kortet er skønt med sommerfuglene, er ikke helt med på hvordan du laver det og kunne godt bruge et nærbillede, men det kan man ikke her på din blog, nogle kan man klikke på fotoet og det bliver forstørret.
Rigtig god weekend til dig

Karina sagde ...

Rigtig flot enkelt kort. Dejlige farver. du har valgt.
God weekend til dig.

Netti sagde ...

Wow et lækkert kort du har lavet. Og sikke et lækkert galleri der er på Flickr med mange enormt flotte kort.. der tør jeg slet ikke blive medlem endnu. Men kigge kan man jo altid :)

Alice Wertz sagde ...

simply beautiful!

Heather Maria sagde ...

This is absolutely gorgeous Pia! Wonderful masking and colouring! Even though the butterflies are one layer, they look like they have amazing dimension!

Rikke sagde ...

Hvor flot det du laver pia.

vil lige spørge dig, når du uploader derinde hvor skriver du så det stempel nummer, jeg skriver adet altid under billedet men mon ikke det er forkert?
knus Rikke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails