Sider

søndag den 14. februar 2010

To distress or not distress :-)

Nogle er kun til distressing og kan slet ikke leve uden distressede kanter :-) Jeg kan lide begge dele. Jeg synes at når man ikke distresser sine kort og kanter så får man et mere crisp og clean look, hvilket jeg godt kan lide.
Samtidig kan jeg godt lidt det varme look som distressing giver.

Sidste weekend havde jeg det første kort her med som en del af undervisning i farvelægning med teknikken "paperpiecing" - nice clean og simple.

Stempler:, Hero Arts Sweet Wonderful You (er på vej hjem igen!)
Papir: Bazzill kraft, Bazzill walnut cream, Bo Bunny Blush dot, Bo Bunny sweet pear, Bo Bunny Almond.
Sværter: Memories dye ink black,
Andet: Hero Arts heart gems, ukendt organza bånd.

Og idag kunne jeg ikke lige dy mig for at lave samme type kort - men med en stemplet & distressed baggrund og lidt distresset kanter. Pigen er helt den samme!

Stempler: Hero Arts Flourish Background (er på vej hjem igen!), Hero Arts Sweet Wonderful You.
Papir: Bazzill kraft, Bazzill walnut cream, Bo Bunny chocolate dot.
Sværter: Ranger distress ink walnut stain, Memories dye ink black, Hero Arts Chalk ink latte/Hero Arts Shadow ink green leaf (til indfarvning af blomster)
Andet: Hero Arts pewter metallic decor, Hero Arts Hvide blomster (indfarvet med sværte), ukendt organza bånd.

Helt forskellige looks, ikke ? :-)

Hører du til dem der ikke kan leve uden distressede kanter? :-)


11 kommentarer:

Karina sagde ...

Hvor er de flotte dine kort med og uden distressing. Jeg kan også lide begge dele.
Fortsat god søndag aften.

Henriette sagde ...

Her til kan jeg kun svare et stort JA... jeg kan ikke leve uden distressing af kanterne - syntes lige de giver det sidste pift..

Begge kort er skønne - men det nederste er nu det smukkeste...

Heidi Ann sagde ...

Skønne kort begge to, jeg er også til begge dele, det afhænger helt af de materialer jeg bruger, og hvilket look jeg vil ha'...

mette wad sagde ...

Begge kort er vildt søde. Og ja jeg har længe sværtet kanterne, men synes aldrig jeg bruger det mere, kun ved enkelte ting.... Men jeg synes egentlig det giver et færdigt "look".

Thanni sagde ...

Jepz - jeg laver ikke mange LO'er uden distressede kanter, det går slet ikke uden - og derfor er jeg mest til det nederste kort, me de er nu skønne begge to ;)

Hellemor sagde ...

Jeg kan ikke sige hvilke at de to flotte kort jeg bedst kan lí. Det kommer an på hvilke humør jeg er i. Jeg er både til distressede kanter og uden, det kommer totalt an på materialevalg, farver, design m.v.

Helle Sahl sagde ...

Hvordan var det nu? Var det hos Netti jeg læste hvor svært det var at lade være. Det tror jeg. Jeg kan rigtig godt lide begge dele, men laver mest uden distressing selv, da det friske crispe gør mig glad, mens jeg sidder med det. Elsker dog at se det fine håndværk når jeg er rundt og kigge på blogge.

Jill sagde ...

VERY cute! I love them both!!

Alice Wertz sagde ...

love the distressed look! both are so cute though. just adore your simple and classy style!!

Grete sagde ...

Igen nogle fantastisk søde kort fra din hånd. Jeg har det lige som dig, hvad angår distressede kanter, nogle kort synes jeg der skal distres på, andre hører det bare ikke til, så jeg bruger begge dele.
Glæder mig til vi ses i Middelfart
Scrap hilsen Grete

Netti sagde ...

Behøver jeg svare på det?? hihi du ved jo at jeg elsker ditressede kanter. Supersøde kort du har lavet. Uha hvor jeg glæder mig til de stempler jeg har bestilt hos dig..det kribler skam :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails