Sider

mandag den 31. december 2012

Godt nytår/Happy New Year.

Til i dag har jeg lavet et nytårskort. Basen er Hero Hues Papir Snow. Det er altså lækkert kraftigt papir. På det har jeg stemplet CG465 Snow Dots med Hero Arts Shadow Ink - Wet Cement. Uret er fra sættet CL584 All The Time. Det gode ved det sæt er, at man selv kan lave tiden. På vellum har jeg sølv embosset Happy New Year fra tekst sættet CL619 Greeting for the Holiday.



I ønskes alle et rigtig godt nytår.
Karina.

onsdag den 19. december 2012

(J)uglekort.

I dag har jeg lavet et julekort med den søde ugle fra Hero Arts, F5618 Christmas Owl. Jeg har embosset den med guld pulver og julepapirerne jeg har brugt er fra sættet Crate paper - Sleigh Ride.
Derudover har jeg brugt Bling og teksten i uglens mave er fra sættet CL343 Holiday sayings.




Et lille nærbilled af guld embossingen.

Rigtig god jul til jer allesammen.
Karina

fredag den 14. december 2012

Det nærmer seg...

Siste innspurt på julekort-produksjonen, og jeg holder meg fortsatt til Merry & Bright-papiret fra Echo Park:


Kort-basen er fra Hero Hues, Poppy (dessverre for tiden utsolgt), og stripene med mønsterpapir i bakgrunnen er fra Merry & Bright. Bokstavene er stanset ut med highrise alphabet lowercase fra My Favorite Things. Newspaper Heart er embosset på Specialty Stamping paper fra Ranger (perfekt til detaljerte motiv!), og distresset med Distress Inks Barn Door, Fired Brick og Walnut Stain. Det lille snøfnugget er fra Technique Tuesday's Christmas Tree Seal.


Kortbasen er igjen fra Hero Hues, Pool, en pakke med 3 forskjellige nyanser, og juletreet er satt sammen av striper av papir fra Merry & Bright. Teksten er fra Lawn Fawn's sett Let It Snow. Stjernen i toppen er en rest fra tidligere års prosjekter, den ble farvet med gul Copics.

En riktig god weekend til dere alle!
 
Anette

onsdag den 12. december 2012

12.12.12

12 dage til juleaften! :-)   Kig endelig forbi OSH bloggen idag! 


Undskyld det ultra korte indlæg - jeg er syg - så jeg opdaterer indlægget med lidt flere detaljer senere ...

mandag den 10. december 2012

Advents poser.

I dag har jeg lavet et par poser, som jeg skal bruge til adventsgaver. På Craft tags #8 har jeg sat papirer på fra serien Crate paper - Sleigh ride. På det ene tag er der små vanter og julepynt på det andet. Alle kanter er sværtet med Vintage photo Distress ink. Stemplerne, jeg her brugt, er fra sættet Tim Holtz Christmas Blueprint. De er begge embosset med Zing Embossing Pulver - Glitter Red. Kage servietter og klemmer er fra gemmerne.


Herunder er et forsøg på at vise glitteret, men det er altså ikke nemt at tage billeder i det her lys.


Rigtig god mandag
Karina.

torsdag den 6. december 2012

Merry & Bright

Jeg mottok en forsendelse fra Pia i dag, og den inneholdt blant annet disse papirene, WOW for noen flotte farver!!! Papiret er fra Echo Park og heter Merry & Bright. Og de passer perfekt til kraft papir:

Jeg stanset ut i flere forskjellige papir med My Favorite Things' star border, og pyntet med bånd og stemplet Technique Tuesday Christmas Tree Sealhvitt papir med Ranger Archival Jet Black Ink. Helt til sist, et lite hjerte pynter opp juletreet. Her er et close-up:



På det neste kortet er det også brukt kraft som kort-base, og de samme mønster papirene:

Helt enkelt, kun striper av papir satt sammen, og med bokstaver fra MFT die High Rise Alphabet Lowercase. Snøkrystallen er fra samme sett som "medaljongen" på det første kortet, og den er stemplet med Color Box Pigment Ink.

Ha en riktig god helg alle sammen! 
 
Anette

mandag den 3. december 2012

October Afternoon julekort.

Jeg elsker October Afternoons papirer. De har sådan nogle dejlige farver og motiver.
I dag har jeg lavet et julekort, hvor basen er kraft papir. Papirerne jeg har brugt er fra October Afternoon - Make it merry. Rosetten er lavet med en Die-namic. Teksten er fra Hero arts.
Derudover har jeg brugt October Afternoon knapper, bling og en kageserviet fra gemmerne.



Rigtig god decemberdag.
Hilsen Karina

søndag den 2. december 2012

Glædelig 1. søndag i Advent & tak for sidst!

Een af de ting, der kickstartede min interesse for scrapbooking & kortlavning i sin tid var netop det at lave sine egne til-og fra kort og tags m.m. Og selvom vi har nok så mange materiale til rådighed og sometider kan bruge meget tid på et enkelt kort - så elsker jeg at vende tilbage til det simple. Netop sådan noget her - små tags til en personlig og hjemmelavet gave fra ens eget køkken (småkager, konfekt eller andet her til jul).

Jeg har punchet en masse cirkler ud og stemplet bagpå med hero arts shadow inks (royal red, cup o joe, forever green) med et ældre hero arts stempel (jeg kan ikke huske hvad det hedder) - og på den anden side det meget passende Unity Stamp My Kitchen to Yours .


Super nemt....

 Og anvendeligt til små spiselige gaver.

Til SAM i forrige weekend var jeg sammen med begge DT medlemmer da Anette havde taget den lange tur fra Norge med sin veninde Hilde. Det var super hyggeligt.

Anette sad om søndagen og lavede nogle tags til julegaver - lige i min smag !! Så her er en tro kopi af dem - stemplet på det lækre cardshoppe papir fra bazzil som er lige en anelse tykkere end det andet smoothies karton og derfor gør disse tags næsten helt letterpress agtige. Elsker det simple.

Tak for den idé Anette!!!


Her på en gave.. (skåret tag'et i v).


Og her tags'ene på vej til at blive pakket ind - måske også til en værtindegave.


Og til alle jer der deltog på SAM og kiggede forbi - tusind tak for sidst! Tusind tak for hjælpen til Jan, Anette & Karina. Det var så fedt at vi alle var samlet!  Se så glade vi var! Tak for en dejlig stemning og nogle gode dage!



God 1. søndag i Advent!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails