Sider

tirsdag den 31. januar 2012

Gæstedesigner Tina Mathisen (2)

Søde og dygtige Tina Mathisen er tilbage idag med et nyt kort der er spækket med MFT lækkerier ;)

Tina skriver:
Stemplet er fra MFT Pure Innocence - Flower Girl. Hun er farvelagt med ProMarkers og tøjet er lavet med teknikken "Paper Piecing" - en teknik, som disse stempler passer perfekt til. Taggen er udstanset med sættet "Tag Youré it", og pyntet med "Dainty Dots Border". Skyerne er lavet i filt med sættet "Flat-Bottom Clouds".

Papir: Bazzill Kraft, OA Sidewalks


Hvor er det fint at kombinere konventiel farvelægning med paperpiecing! Paperpiecing teknikken består i at man stempler på mønsterpapir og klipper ud  - voila og kjolen & bukserne på Tina's kort får de sødeste mønstre!



Tusind tak til Tina for de 2 flotte kort! Jeg får helt lyst til paperpiecing igen - og må vist finde nogle af mine minipads frem med forårsfarverne! ;)

Tina kigger forbi igen i Marts måned - det glæder jeg mig til!


HUSK - det er imorgen 1. februar at vi starter nyt tema på bloggen. OLDIES but GOODIES!
Jeg er tilbage med en video på onsdag!


mandag den 30. januar 2012

Nye Hero Arts frame cuts.

I dag vil jeg sætte lidt fokus på de nye Hero Arts Frame Cuts. Det er så dejligt, at Hero Arts har lavet Dies til nogle af deres stempler.
På det første kort har jeg brugt Hero Hues papir Mocha til base. På den har jeg stemplet CG422 Zig Zag med den nye sværte Shadow inks - Mid tone Cup O´Joe. Så har jeg stemplet K5569 Nuts about you, sort på hvidt karton. På det har jeg sværtet med Wild honey og Peeled paint Distress ink. Til sløjfen har jeg brugt Grøn Twine og så har jeg brugt en enkelt Dot Foliage.


På det næste kort har jeg også brugt Hero Hues Papir Mocha som base. Derpå har jeg stemplet S5208 Designer woodgrain. Til at lave hullet, har jeg brugt Hero Arts Frame Cuts H hjertet. Til at placere hjertet H5554 Patterned Heart præcis inde i kortet tegnede jeg det først op vha. en blyant gennem hullet og så brugte jeg min Stamp a ma jig til at sætte Hjertet  præcist.



Rigtig god mandag
Karina

søndag den 29. januar 2012

Gæstedesigner Tina Mathisen

Kære bloglæser!

Denne søndag glæder jeg mig meget over at kunne præsentere Tina Mathisen, som gæstedesigner her på bloggen. Tina har lavet nogle skønne kort, hvor hun har brugt nogle af de lækre MFT dies.

Tina skriver om dagens super flotte kort:

"For at lave rosetten, har jeg stanset dien ud to gange, den er nemlig lavet sådan, at man ikke behøver de lange plader til sin Big Shot, for at bruge den. Dien er 1 1/2" bred, men da jeg ville have en mindre rosette, skar jeg en 1/2" tomme af hver papirstrimmel. Den lille cirkel er lavet med en die fra sættet "Homespun Birdhouse and stamp set", men kunne lige så godt have være lavet med en cirkelpunch. Hjertet i cirklen er standset ud med en die fra "Notched Tag" sættet, og derefter har jeg sat det lyserøde mønsterpapir bag. Teksten "love u" er fra samme sæt - teksten er stemplet med sort og embosset med klart pulver. Derud over har jeg brugt "Mix & Match Banner", hvor jeg har skåret lidt af to af dem, for at få dem i forskellige længder, samt "Dizzy border", hvor jeg har limet den fast under mønsterpapiret, så man kun kan se halvdelen af den."

Papir: Bazzill Kraft, OA Sidewalks


Jeg er vild med den lækre rosette med hjertet og hvor er det genialt at Tina har skåret af den, så den passer til kortets størrelse!



Tak fordi I kiggede med idag! 
Glæd jer til i næste uge, hvor Tina (tirsdag) viser endnu et inspirende kort!

fredag den 27. januar 2012

Yummy farver ;)

En fin måde at matche mønster papir & stempler på er meget simpelt at stemple dine aftryk i farver det matcher papiret. Det har jeg gjort her på dette kort hvor jeg igen har kigget i mine rester ;)

Farverne er skønne sammen synes jeg ;) Antique Engravings sættet hører bestemt blandt mine absolut yndlinge - kan bruges igen og igen.  Teksten er fra det fine tekstsæt "Say it All".  (det hvide tag har jeg skåret på min silhouette).



Skal I være kreative i weekenden? Tror jeg skal lave lidt - det er jo i næste uge at vi begynder at vise noget med de gode gamle stempler - og jeg mangler at få lavet lidt ;))

God weekend!!!

torsdag den 26. januar 2012

Especially for You

I dag har jeg laget kort med settet Especially for You (cg320) fra Hero Arts, settet inneholder to rammer, og to tekster, som kan kombineres med hverandre - eller andre stempler!

Rammen er embosset med hvitt embossingpulver på hvitt papir. Deretter la jeg på farve med ink blending tool, Distress Inks Mustard Seed, Wild Honey og litt Walnut Stain . Jeg tørket vekk Versamark blekk innenfor rammen, siden jeg ikke ønsket de stiplede linjene på dette kortet, og stemplet og embosset Happy Birthday til slutt. Selve kortet er Hero Hues paper mocha.
På det neste kortet er rammen med fuglen stemplet med  Distress Ink Walnut Stain og distresset med samme farge. Fuglen er i tillegg stemplet med Chipped Sapphire, og distresset med Tumbled Glass, de små bladene er fargelagt med Copics.
Jeg ble utrolig glad da jeg så at Pia hadde fått inn hvite Art Flowers igjen! Disse er perfekte å farge med Distress Inks, eller Stains, og matcher perfekt de prosjekter hvor man bruker disse inks. Disse blomstene har jeg svertet direkte på stempelputen, med Tumbled Glass, og deretter sprayet med en blanding av vann og Perfect Pearls. Vannet gjør at fargen flyter fint utover, og Perfect Pearls gir skinn til blomstene, utrolig fint!
Ha en kreativ torsdag, vi sees igjen neste uke hvor vi tar for oss Oldies but Goodies som dere lesere har foreslått, stay tuned!

Anette

onsdag den 25. januar 2012

Inspireret af Anette

Da jeg så Anette's flotte kort her - skulle jeg bare have det stempel ! Kender I det ? lol! 
Men jeg havde et som mindede om det - og jeg var meget inspireret til at lave et kort med farvelægning på kraft. Det er så flot! Jeg har lige som Anette brugt Faber Castells Art Grip pencils - de er så nemme at arbejde med. 

Desuden har jeg brugt den hvide prisma color pencil til at lave highlights med.... sådan lidt rundt omkring. 



tirsdag den 24. januar 2012

Midtone Friends & Reminder

De nye Mid tone shadow inks er nu på lager og jeg fik lavet et meget hurtigt uglekort i går aftes.

Farverne er en tone mørkere end de kendte lyse shadow inks og har samme lækre udtryk! Jeg glæder mig til at lege mere med dem, det er helt sikkert!


Nederste række fra venstre: wet cement, butter bar, green hills, fields greens, cup o'joe.
Øverste række fra venstre: pool, bubblegum & stone wash.


Og så en lille reminder vedrørende vores Februar "Oldies but Goodies" tema måned. 
Tusind tak for input fra jer søde bloglæsere - vi har nu lagt oversigten ud på sin egen side i øverste bjælke - se mere her

Har I lyst til at lege med, så lav et kort eller lign med et af stemplerne i samme uge og send mig link til dit blogindlæg (så linker jeg på bloggen her) - og der er en giveaway blandt jer,  der leger med. 

Vi starter den 1. februar - indtil da er der Freestyle her på bloggen resten af januar måned!  Du  kan iøvrigt fremover på samme side følge med i Månedens Tema!

Tak for at du kigger med - vi er glade for feedback - altid!






mandag den 23. januar 2012

WOW - This is big.

Kortet jeg har lavet i dag, tænker jeg kan bruges til dåb, afsluttet eksamen, rund fødselsdag o.s.v.
Først har jeg brugt det nye baggrunds stempel S5601 Newspaper BackgroundKraft. Til det har jeg brugt sværten Chalk ink - Iris. Stemplet indeni er fra sættet CL570 This is big og det er stemplet med samme sværte. Mellem de to lag på forsiden har jeg stemplet WOW med  sort Staz on på Vellum. WOW er også fra sættet CL570 This is big.
Jeg har lavet lidt ekstra detaljebilleder, så I bedre kan se, hvordan kortet hænger sammen.





Hilsen Karina

fredag den 20. januar 2012

Stjerner

Jeg fik lavet hele 4,5 kort i går aftes i selskab med en masse skønne scrapkvinder inkl. en masse snak.

Et af kortene var dette her simple kort (brug af rester - yay!!) som også skal sendes til OSH! Mon ikke at der er en soldat, der vil sende denne her til sin elskede herhjemme ;))



Stempler: Year Round Sentiments CL582 (en lille stjerne er brugt til baggrunden)
Papir: Bazzill kraft + diverse rester
Andet: EK success punch, twine + Faber Castell Art Grip colored pencils.


Husk input til vores Februar Tema "Oldies but Goodies" - vi glæder os til at tage fat i de gamle stempler! Tak til jer som har givet input indtil videre!!

Rigtig god weekend til jer alle!!

torsdag den 19. januar 2012

Januar utsalg

Det er ennå tid for å finne noen go'biter på Januar utsalget, og kortet i dag er laget med Butterfly Flowers H5489 som "hovedperson":

Motivet er stemplet med StazOn Jet Black inkBazzill Smoothies Kraft kartong, og deretter fargelagt med Faber Castell colored pencils. Noen hvite perler og en bit blondebånd til å pynte litt ekstra, og så festes panelet på kort-basen med pop-dots.
Det er fremdeles mulighet til å komme med forslag på "Oldies but goodies", legg gjerne igjen en kommentar her.
Ha en kreativ torsdag!

Anette

onsdag den 18. januar 2012

CAS & et tillykke til Lissy!


Jeg lavede dette kort i forrige weekend da Mette var på besøg og vi lavede OSH kort sammen. 
Sommerfuglen var Mettes forslag da jeg alligevel synes at det var for CAS (clean & simple) :), så for at få det hele til at hænge sammen farvelagde jeg sommerfuglen i de samme farver, som det stemplede. 

Stemplet er det flotte Tall Circle Flowers & sommerfuglen er fra sættet Butterflies and Wildflowers, (på tilbud i øjeblikket!). Der er farvelagt med Faber Castells Art Grip pencils.





Et STORT tillykke til Lissy som er gæstedesigner hos Lily Pad Cards!
Smut forbi her og se de superflotte kort, Lissy har lavet!


mandag den 16. januar 2012

Big Eyes.

Jeg har valgt at lave et meget simpelt kort, denne gang. Jeg er vild med Uglen K5574 Big Eyes, og synes ikke, at der behøver, at komme så meget pynt på, da stemplet er så flot i sig selv. Teksten er fra sættet CL380 Truly Appreciated.

Husk at kigge forbi HER, hvor I også kan deltage i en giveaway.


Rigtig god mandag.
Karina

lørdag den 14. januar 2012

Jeg fortsætter min "reste" mission ;) Det er virkelig tilfredsstillende at få brugt sine rester og her er igen et kort til et godt formål...


Papir: Hero Arts Powder, Bazzill kraft & coconut swirl.
Andet: MFT stars die, 3d puder, ranger distress ink, memories dye ink.

Den fine die fra MFT udstanser hele 5 stjerner på en gang i forskellige størrelser ...


torsdag den 12. januar 2012

Hurra!

Fødselsdagskort er noe man aldri får nok av, og her har jeg hat det gøy/sjov med bannere:
 Settet jeg har benyttet er Hooray CL575, og jeg har stemplet bannerne gjentatte ganger på hvitt papir med de forskjellige Hero Hues Chalk Ink, som deretter klippes ut. Bannerne monteres på pop-dots, og dekkes deretter med et lag Glossy Accents. Bakgrunnen er Clouds S5215 stemplet med Hero Arts Shadow Ink Soft Pool.
Hooray!
Har du gamle stempler fra Hero Arts eller Lawn Fawn som du ikke bruker? I februar vil vi bruke noen av disse til inspirasjon, les mer på dette innlegget, og legg igjen en kommentar til oss!

Ha en kreativ torsdag!

Anette

tirsdag den 10. januar 2012

Endnu et OSH kort / Input Oldies but Goodies

Et OSH kort
I søndags fik jeg tid til at lave lidt OSH kort (jeg viste eet af dem i forgårs på min egen blog) og her er altså endnu et med fokus på det skønne nye Leaf and Flower background stempel fra Hero Arts.
Det stempler med en blanding af swirls og scripts i samme aftryk. Her har jeg embosset hele baggrunden i hvidt og dernæst med en ink applikator farvelagt med den lækre evergreen bough fra Rangers special edition Xmas inks. Teksten er igen fra "All the Time" sættet.


Oldies but Goodies input!
I næste måned vil vi vise kort her på bloggen med de gode gamle stempler (Hero Arts eller Lawn Fawn) Og her kunne vi godt tænke os input fra jer kære bloglæsere ;) Har du et stempel som du ikke rigtig får brugt, måske har du et som du kunne tænke dig at se nye ideer med, eller "kører du bare i samme rille" med et gammelt stempel? 

Så skriv en kommentar på dette indlæg med stemplets navn & nummer (f.eks. CL155 eller CG139 osv... ) så vil vi i hele Februar måned bruge nogle af disse som input til inspiration på bloggen! 

Deadline for kommentar: den 21. Januar 2012. (jeg smider et link ud i sidebaren, så du altid kan finde tilbage til dette indlæg) 


Leg med selv?
Kunne du selv tænke dig at lege med så vil jeg offentliggøre uge for uge i Februar måned (ugen før) hvilke stempler vi sætter fokus på og hvis du sender mig et link til din blog så vil jeg linke til den på vores indlæg!  Jeg trækker lod når måneden er omme blandt dem som leger med om en lækker giveaway ;)) Mere om det når tiden nærmer sig!
 


 

mandag den 9. januar 2012

Maskuline kort.

Jeg er så glad for, at der er så mange maskuline stempler blandt de nye stempler denne gang, for der er mange muligheder for kort til herrene.
På det første kort har jeg brugt Hero Hues Pine som base. Derefter har jeg brugt Kraft og stemplet prikker med stemplet Cling dots CG139. Det nye stempel Flying Air Ships CG427 har jeg embosset i hvid og distresset med Vintage Photo, Faded Jeans og Peeled Paint. Og så har jeg brugt Twine til sløjfen.


På kort nummer 2 har jeg også brugt Flying Air Ships CG427 og baggrundsstemplet Zig Zag CG422.


I må alle have en god mandag.
Karina

torsdag den 5. januar 2012

Newspaper Tulips

Godt nytt år!

Jeg liker så godt alle de nye stemplene fra Hero Arts med avis-tekst, de gir et super-fint trykk ved "simple stamping", men man kan også bruke forskjellige teknikker til forskjellige uttrykk.
I dag har jeg stemplet Newspaper Tulips K5576 med mine kjære Memento Markers. Her kan man være mye mer detaljert i fargeleggingen av stempelet enn med stempelputer, så det passer veldig fint til f.eks blomster!
Motivet ble sprayet forsiktig med en blanding av vann og Perfect Pearls, og jeg brukte en mini mister som gir en perfekt mist! Til bakgrunnen har jeg stemplet samme motiv gjentatte ganger med Distress Ink Pumice Stone på Iris papir fra Hero Arts.

Ha en kreativ torsdag!

Anette

mandag den 2. januar 2012

Newspaper Owl.

Da jeg så den lille ugle, D5562 Newspaper Owl, var jeg slet ikke i tvivl om, at den skulle hjem til mig. I dag har jeg lavet et Valentines kort.
Basis papiret er Blush layering Papers. Uglerne er stemplet med Chalk ink - Punch og det samme er hjertet, H5554 Patterned Paper Heart. Jeg har også brugt en lille Hjerteformet perle.


Jeg håber, at i alle havde en god nytårs aften og kom godt ind i det nye år.
Godt Nytår.
Karina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails